Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1997g3316kcal379.5g0g199.7g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kidneypapu, suolaliemessä959g1055kcal74.8g172.6g4.8g76.7g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g839g654kcal42.8g96.5g10.1g41.9g
Oliiviöljy 40g353kcal0g0g39.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1997g499kcal26g83.9g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g11884kcal1052.4g729g518g245.4g
Valittu annoskoko6072g5942kcal526.2g364.5g259g122.7g
Annoskoko puolitettuna3036g2971kcal263.1g182.3g129.5g61.4g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502