Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g2999g5427kcal704.7g128.9g230.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl78g686kcal0g0g78g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Omena, keskikokoinen 200g1199g408kcal2.4g85.2g3.6g21.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)33g92kcal3.1g5.9g6.3g0.2g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g1199g420kcal0g43.2g0g0g
Timjami 12g34kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g14904kcal1456.8g676.6g642.8g72g
Valittu annoskoko6072g7452kcal728.4g338.3g321.4g36g
Annoskoko puolitettuna3036g3726kcal364.2g169.2g160.7g18g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700