Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow701g1976kcal125.4g444.9g6.3g70.1g
Palvikinkku HK 3%841g841kcal151.3g4.2g25.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)491g785kcal13.2g13.2g73.6g0g
Vesi3503g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow18g47kcal1.8g1.8g3.6g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12152g7607kcal592.8g986.6g221.2g164.2g
Valittu annoskoko6076g3803kcal296.4g493.3g110.6g82.1g
Annoskoko puolitettuna3038g1902kcal148.2g246.7g55.3g41.1g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380