Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g263g158kcal3.9g34.1g0.3g2.4g
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g976kcal71.4g91.8g35.2g14.2g
Valittu annoskoko608g488kcal35.7g45.9g17.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna304g244kcal17.9g23g8.8g3.6g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631