Vuohenjuusto-brownies (Karppi)

Brownie-taikina:
# 200 g tummaa suklaata (kaakaota vähintään 70 %)
# 200 g suolatonta voita
# 3 kananmunaa
# 3,5 dl Hermesetasta
# 1 dl protskujauhetta

# Täyte:
# 200 g mascarponea tai tuorejuustoa
# 150 g vuohentuorejuustoa
# 1,5 dl Hermesetasta
# 2 tai 3 kananmunaa

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai hyvin varovasti kattilassa liedellä.

Vatkaa suklaaseoksen jäähtyessä hieman kananmunat ja makeutusjauhe kuohkeaksi vaahdoksi, johon lisätään jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti ja lisää lopuksi siivilän läpi protskujauhot.

Sekoita tasaiseksi varovaisesti.

Levitä reilu puolet taikinasta voideltuun ja jauhotettuun paistosvuokaan (koko n. 20 x 30 cm tai pyöreän läpimitta n. 20 cm)

Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja levitä hieman epätasaisesti suklaataikinan päälle.

Lopuksi lastalla tai lusikalla "marmoroi" tuorejuustotäytettä taikinan joukkoon, että taikina ja täyte hieman sekoittuvat keskenään.

Lisää päälle loput suklaataikinasta, epätasaisuus ei haittaa.

Paista 175 asteisessa uunissa 35-40 min. Varo paistamasta liikaa! Jäähdytä esim.

yön yli ja tarjoa marjakastikkeen tai hedelmien kanssa (mm. tuore viikuna sopii hyvin).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Krap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marabou Premium 86 % Cocoa1005g6080kcal86.4g190.9g547.7g0g
Voi 1005g7290kcal12g4g817g0g
Kananmuna kuoreton 1658g2365kcal207.3g5g170g0g
Hermesetas-jauhe503g1452kcal6g281.4g0g201g
Proteiinijauhe (Qnt), annos 20g151g612kcal109.4g13.4g13.4g0g
Vuohenjuusto,Chavroux 8% (Linge&plaisir), annos 100g754g1025kcal90.4g30.1g60.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1005g1608kcal80.4g40.2g130.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g40865kcal1183.8g1130g3478g402g
Valittu annoskoko6080g20433kcal591.9g565g1739g201g
Annoskoko puolitettuna3040g10216kcal296g282.5g869.5g100.5g
Arvot/100g100g336kcal9.7g9.3g28.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119977