Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1062g5672kcal52g552.4g339.9g0g
Kananmuna kuoreton 2125g3031kcal265.6g6.4g217.8g0g
Sokeri 1142g4635kcal0g1140.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %797g4342kcal8g8g478g0g
Vehnäjauho puolikarkea 438g1504kcal44.6g306.7g5.3g15.3g
Kaakaojauhe, X-tra53g197kcal1.9g44.1g1.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g88g468kcal4.3g45.6g28g0g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Sokeri 94g383kcal0g94.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %66g362kcal0.7g0.7g39.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g123kcal3.7g25.1g0.4g1.3g
Kaakaojauhe, X-tra4g15kcal0.1g3.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g41960kcal805.6g4455.6g2256.8g33.2g
Valittu annoskoko6080g20980kcal402.8g2227.8g1128.4g16.6g
Annoskoko puolitettuna3040g10490kcal201.4g1113.9g564.2g8.3g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151840