Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu1600g3200kcal208g46.4g256g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1480g518kcal14.8g102.1g7.4g20.7g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Paprika, punainen320g82kcal2.9g14.7g1.3g6.4g
Paprika vihreä 320g68kcal3g8g1g6.1g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1000g327kcal6.2g55.6g2g25.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g8823kcal494.8g525.6g538.4g137.2g
Valittu annoskoko6080g4411kcal247.4g262.8g269.2g68.6g
Annoskoko puolitettuna3040g2206kcal123.7g131.4g134.6g34.3g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889