Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1046g3587kcal106.5g731.9g12.5g36.6g
Sokeri 684g2775kcal0g682.9g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g193kcal0g47.8g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g3217g1255kcal106.2g99.7g48.3g0g
Kananmuna kuoreton 664g947kcal82.9g2g68g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g402g2734kcal4g4g301.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g23052kcal601.2g3151.8g860.8g73.4g
Valittu annoskoko6080g11526kcal300.6g1575.9g430.4g36.7g
Annoskoko puolitettuna3040g5763kcal150.3g788g215.2g18.4g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655