Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3980g435kcal22.3g55.7g4g27.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1990g2633kcal52.3g63.7g238.8g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 50g164kcal0.2g40.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g6465kcal149.6g319.2g485.6g55.8g
Valittu annoskoko6080g3232kcal74.8g159.6g242.8g27.9g
Annoskoko puolitettuna3040g1616kcal37.4g79.8g121.4g14g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021