Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kidneypapu, suolaliemessä960g1056kcal74.9g172.8g4.8g76.8g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g840g655kcal42.8g96.6g10.1g42g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2000g500kcal26g84g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g11899kcal1053.6g729.8g518.8g245.8g
Valittu annoskoko6080g5950kcal526.8g364.9g259.4g122.9g
Annoskoko puolitettuna3040g2975kcal263.4g182.5g129.7g61.5g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502