Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g160g2.2kcal0g0.4g0g0.3g
Leivinjauhe40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g80g112kcal11.2g11.2g2.7g38.4g
Vehnänalkio 40g144kcal11.7g12.4g4g5.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2960g1658kcal251.6g148g5.9g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss800g274kcal8g32.8g6.4g29.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g11187kcal1058.2g786.4g404.6g165g
Valittu annoskoko6080g5594kcal529.1g393.2g202.3g82.5g
Annoskoko puolitettuna3040g2797kcal264.6g196.6g101.2g41.3g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983