Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2853g3569kcal599g0g128.4g0g
Ruokakerma ingman 5%1923g1635kcal67.3g115.4g96.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original305g213kcal12.2g24.4g9.1g9.1g
Valkosipuli 228g246kcal18g37.1g1.4g4.8g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Oliiviöljy 87g765kcal0g0g86.5g0g
Ruokasuola jodioitu 6.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g673g498kcal30.3g86.8g1.3g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g13889kcal1455g532.4g646.2g44.6g
Valittu annoskoko6080g6945kcal727.5g266.2g323.1g22.3g
Annoskoko puolitettuna3040g3472kcal363.8g133.1g161.6g11.2g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547