Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 131g249kcal35.6g0g11.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g175g44kcal2.3g7.4g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g958kcal84.2g33.2g52.2g3.8g
Valittu annoskoko609g479kcal42.1g16.6g26.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna305g240kcal21.1g8.3g13.1g1g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730