Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali394g83kcal4.7g13.4g0.8g8.3g
Jauheliha, sika-nauta 175g387kcal30.6g0g29.7g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.7g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g989kcal72.8g31.4g63.4g18g
Valittu annoskoko609g494kcal36.4g15.7g31.7g9g
Annoskoko puolitettuna305g247kcal18.2g7.9g15.9g4.5g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213