Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 93g319kcal9.5g65.1g1.1g3.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt282g130kcal9g13.5g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä14g96kcal0.1g0.1g10.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g135g114kcal1.5g24.8g0.5g2.4g
Ruokosokeri23g92kcal0g22.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1219g1677kcal55.6g252.4g45.6g11.4g
Valittu annoskoko610g838kcal27.8g126.2g22.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna305g419kcal13.9g63.1g11.4g2.9g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826