Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g200g72kcal1.2g4.4g2.2g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g4000g1520kcal44g332g4g64g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400g660kcal12g16g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12182g5187kcal139g795g154.8g158.4g
Valittu annoskoko6091g2593kcal69.5g397.5g77.4g79.2g
Annoskoko puolitettuna3046g1297kcal34.8g198.8g38.7g39.6g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792