Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen450g3241kcal4.5g4.5g360.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g4202g1429kcal8.4g298.3g12.6g75.6g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g300g1128kcal0.5g282.1g0g0g
Sokeri 510g2071kcal0g509.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1339kcal39.8g273.1g4.7g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12192g18906kcal107.4g2854.2g755.6g178.6g
Valittu annoskoko6096g9453kcal53.7g1427.1g377.8g89.3g
Annoskoko puolitettuna3048g4727kcal26.9g713.6g188.9g44.7g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748