Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g1443g202kcal26.5g10.1g5.8g28.9g
Mango (tuore)1202g806kcal6g184g3.6g25.2g
Avokado, kuorittu, kivetön 1443g2859kcal37.9g11.1g279.9g96.7g
Verigreippi, annos 250g1202g625kcal10.8g157.5g2.4g24g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g601g5411kcal0g0g601.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g180g182kcal0g37.9g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g12g28kcal1.3g4.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12192g20225kcal165g810.4g1786.6g349.6g
Valittu annoskoko6096g10113kcal82.5g405.2g893.3g174.8g
Annoskoko puolitettuna3048g5056kcal41.3g202.6g446.7g87.4g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037