Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g200g72kcal1.2g4.4g2.2g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g4003g1521kcal44g332.3g4g64.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400g661kcal12g16g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12192g5191kcal139g795.8g154.8g158.6g
Valittu annoskoko6096g2596kcal69.5g397.9g77.4g79.3g
Annoskoko puolitettuna3048g1298kcal34.8g199g38.7g39.7g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792