Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g1582g3638kcal106g664.4g26.9g221.5g
Tonnikala vedessä 1119g1168kcal251g0g16.8g0g
Tomaatti 1997g455kcal11.2g68.9g6g28g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)559g1510kcal167.8g0g95.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 120g84kcal1.5g13.5g1.5g4.7g
Tilli, tuore 479g144kcal17.7g4.3g3.8g10.1g
Becel kevyt margariini 5g240g767kcal4.1g0g83.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12192g15531kcal1118.6g1502.2g468g528.6g
Valittu annoskoko6096g7766kcal559.3g751.1g234g264.3g
Annoskoko puolitettuna3048g3883kcal279.7g375.6g117g132.2g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778