Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g21g24kcal4.9g0g0.4g0g
Paprika, punainen6.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen8.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 5.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P7.1g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g86kcal11g2.8g3.2g0.8g
Valittu annoskoko61g43kcal5.5g1.4g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g22kcal2.8g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g71kcal9g2.3g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855