Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g28g46kcal2.4g3.4g2.2g1.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g16g19kcal0.4g0.8g1.6g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g210kcal11.8g8.4g14g2.6g
Valittu annoskoko61g105kcal5.9g4.2g7g1.3g
Annoskoko puolitettuna31g52kcal3g2.1g3.5g0.7g
Arvot/100g100g172kcal9.7g6.9g11.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257