Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 21g7.4kcal1g0.4g0.1g0.5g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Hunaja 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 35g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g33kcal2.2g2.2g1.6g1.2g
Valittu annoskoko61g17kcal1.1g1.1g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g8kcal0.6g0.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.8g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266