Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tuorekurkku, annos 50g24g10kcal0.1g0.3g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow8.8g8.8kcal2g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g13g20kcal2.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g83kcal8.6g1.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko61g42kcal4.3g0.9g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g21kcal2.2g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7g1.5g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533