Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)14g17kcal2.8g0g0.5g0g
Seitifilee (Findus)19g13kcal3.2g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g14g12kcal0.4g0.6g0.8g0g
Korppujauho 7.1g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 7.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g156kcal16g11.8g4.2g0.8g
Valittu annoskoko61g78kcal8g5.9g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g39kcal4g3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g128kcal13.1g9.6g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097