Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 10g11kcal0.9g1.5g0g0.7g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow10g7.8kcal0.6g1.3g0.1g0g
Paprika keltainen 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g21g7.3kcal0.3g1.4g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Juusto, cheddar 5g21kcal1.3g0g1.7g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g128kcal6.4g10g6.4g2.6g
Valittu annoskoko61g64kcal3.2g5g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna31g32kcal1.6g2.5g1.6g0.7g
Arvot/100g100g104kcal5.2g8.1g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884