Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g38g100kcal6.6g0g7.6g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g3.3g10kcal0.1g0.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho 1.9g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g280kcal14.2g4g22g0.4g
Valittu annoskoko61g140kcal7.1g2g11g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g70kcal3.6g1g5.5g0.1g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.3g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807