Karppipizzapohja

1 prk maitorahkaa
1 pss (150 g) emmental punaleima-juustoraastetta
2 kananmunaa
4 rkl vehnälesettä
3 rkl ruisjauhoja
n. 1 tl leivinjauhetta

Ainekset sekaisin ja lusikoidaan ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paisto 200 asteessa ensin 10 min ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.

lähde: karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka3.6g11kcal0.4g2.2g0.1g0.5g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.1g2.7kcal0.2g0.1g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Juustoraaste mozzarella (Euroshopper), annos 100g17g51kcal4.4g0.3g3.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,327g18kcal3g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g201kcal19g8g10g2g
Valittu annoskoko61g101kcal9.5g4g5g1g
Annoskoko puolitettuna31g50kcal4.8g2g2.5g0.5g
Arvot/100g100g165kcal15.5g6.5g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220289