Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 8.7g6.2kcal0.3g0.4g0.4g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen8.7g62kcal0.1g0.1g6.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g13g44kcal0.4g10.2g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g13g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g329kcal4.2g39.6g17g1.6g
Valittu annoskoko61g165kcal2.1g19.8g8.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g82kcal1.1g9.9g4.3g0.4g
Arvot/100g100g269kcal3.4g32.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405171