Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g7.3g45kcal1.4g0.4g4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.2g1.3kcal0.2g0.1g0g1.6g
Tattarijauho, Myllynparas5.1g17kcal0.7g3.5g0.1g0.3g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g3.7g13kcal0.6g1.7g0.3g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.5g0.1kcal0g0g0g1.2g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g216kcal5.8g12g15.4g7.4g
Valittu annoskoko61g108kcal2.9g6g7.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna31g54kcal1.5g3g3.9g1.9g
Arvot/100g100g177kcal4.7g9.8g12.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365