Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali21g4.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl10g3kcal0.5g0.2g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour2.8g8.4kcal0.1g0.1g0.8g0g
Katkarapu5.1g3.6kcal0.7g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g48kcal3.6g3.6g1.8g1.6g
Valittu annoskoko61g24kcal1.8g1.8g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g12kcal0.9g0.9g0.5g0.4g
Arvot/100g100g40kcal2.9g2.9g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299