Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 51g72kcal6.3g0.2g5.2g0g
Vehnälese 4g9kcal0.5g0.6g0.2g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g267kcal13.6g2.2g22g3g
Valittu annoskoko61g133kcal6.8g1.1g11g1.5g
Annoskoko puolitettuna31g67kcal3.4g0.6g5.5g0.8g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.8g18g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687