Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne 5.6g3.9kcal0.3g0.5g0g0.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g11g8.4kcal0.5g1.4g0.1g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g31kcal1.8g4.8g0.2g1g
Valittu annoskoko61g15kcal0.9g2.4g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g8kcal0.5g1.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g25kcal1.5g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436