Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g6.3g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras13g44kcal1.7g8.3g0.4g0.8g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 13g28kcal2.4g0g2.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g179kcal9.8g17.6g7.4g1.8g
Valittu annoskoko61g89kcal4.9g8.8g3.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal2.5g4.4g1.9g0.5g
Arvot/100g100g146kcal8g14.4g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978