Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g16g6.6kcal0g1.5g0g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 7g15kcal1.2g0g1.2g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g48kcal2.6g3.2g2.6g0.8g
Valittu annoskoko61g24kcal1.3g1.6g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g12kcal0.7g0.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2.1g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511