Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g15g20kcal1.3g2.7g0.4g0.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)20g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g5.5g21kcal0.1g0.1g2.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki11g8.8kcal1.4g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g185kcal6.2g9.6g13.6g2g
Valittu annoskoko62g93kcal3.1g4.8g6.8g1g
Annoskoko puolitettuna31g46kcal1.6g2.4g3.4g0.5g
Arvot/100g100g151kcal5g7.8g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143