Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)16g3.1kcal0.1g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g35kcal0.6g3.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko61g18kcal0.3g1.8g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g9kcal0.2g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g29kcal0.5g2.9g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181