Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 17g5.8kcal0.8g0.3g0g0.4g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g6.2g0.9kcal0.1g0g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g4.2g7.1kcal0.1g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g28kcal2g1.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko62g14kcal1g0.6g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g7kcal0.5g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026