Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 11g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g11g19kcal0.3g0.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g103kcal5.6g6.4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko62g52kcal2.8g3.2g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g26kcal1.4g1.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.5g5.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659