Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 44g63kcal7g0g3.9g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g3.1g9kcal0.1g1.7g0.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton15g23kcal1.2g0.6g1.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g190kcal16.6g4.6g12g0g
Valittu annoskoko62g95kcal8.3g2.3g6g0g
Annoskoko puolitettuna31g48kcal4.2g1.2g3g0g
Arvot/100g100g154kcal13.5g3.7g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484