Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 20g23kcal4.3g0g0.6g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.9g6.9kcal0g1.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g100kcal8.8g4.4g4.8g0.2g
Valittu annoskoko62g50kcal4.4g2.2g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g25kcal2.2g1.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.1g3.6g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391