Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl10g3.1kcal0.5g0.2g0g0.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g2.6g2.6kcal0.5g0g0.1g0g
Paprika, punainen14g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kadett juustoraaste (Arla)6.2g14kcal1.8g0.2g0.7g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g10g6.2kcal0.3g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g69kcal7g4.4g2.4g1.8g
Valittu annoskoko62g34kcal3.5g2.2g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g17kcal1.8g1.1g0.6g0.5g
Arvot/100g100g56kcal5.7g3.6g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089