Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g9g56kcal2g0.6g5.1g0g
Kookoshiutale 3.1g21kcal0.3g0.2g2g0.5g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)12g85kcal0g0g9.4g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g7.8g4.5kcal0.7g0.4g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)7.8g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.3g8.9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.4g1.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g397kcal8.2g9.6g35.8g1.4g
Valittu annoskoko62g198kcal4.1g4.8g17.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g99kcal2.1g2.4g9g0.4g
Arvot/100g100g321kcal6.6g7.8g29g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904