Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.5g47kcal0.1g0g5.3g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g12g6.1kcal0.1g1.5g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g13g8.5kcal1.4g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.1g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl5.7g7.5kcal0.8g0g0.5g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.8g3.2kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g296kcal7.4g30.2g16g0.8g
Valittu annoskoko62g148kcal3.7g15.1g8g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g74kcal1.9g7.6g4g0.2g
Arvot/100g100g240kcal6g24.4g12.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508