Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman25g43kcal3g0g2.5g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)13g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g3.1g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g9g8kcal0.3g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g174kcal10g6.4g10.2g0.2g
Valittu annoskoko62g87kcal5g3.2g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g44kcal2.5g1.6g2.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal8.1g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632