Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali21g4.5kcal0.3g0.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli kuivattu 1.8g4.8kcal0.2g0.6g0g0.6g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g70kcal6.4g3.4g2.8g2.4g
Valittu annoskoko62g35kcal3.2g1.7g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna31g18kcal1.6g0.9g0.7g0.6g
Arvot/100g100g57kcal5.2g2.7g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987