Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.7g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g180kcal8g29.6g2.8g1.6g
Valittu annoskoko62g90kcal4g14.8g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal2g7.4g0.7g0.4g
Arvot/100g100g146kcal6.5g23.9g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192