Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 31g13kcal1.1g1.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g9g1.3kcal0.2g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g156kcal6.8g20g4.8g0.8g
Valittu annoskoko62g78kcal3.4g10g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g39kcal1.7g5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g127kcal5.5g16.2g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474