Mustikkapiirakka vhh

Kahdeksan annosta
(28cm pohjalle)

pohja

100g mantelijauhe
20g kookoshiutale
50g voi
1 munan valkuainen

täyte

250g rahka
2dl kermaa
1 kananmuna ja ylijäänyt keltuainen
mustikoita
makeutusjauhetta halutessa

sekoita mantelijauhe, kookoshiutaleet ja voisula.

Lisää lopuksi valkuainen.

Levitä piirakkapohjalle ja esipaista uunissa 175 astetta 10 min.

lado mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada päälle
sekoitettu rahka, kerma, munat ja makeutusjauhe.

Paista uunissa n 1 tunti.

Resepti
karppaus.

Info sivuilta

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Harri29
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g300kcal12g3.3g27g0g
Kookoshiutale 10g66kcal0.8g0.6g6.5g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.2g0.2g20g0g
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.7g0.4g15.4g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g125g73kcal11.2g6.2g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Mustikka metsä- 150g66kcal0.7g9.6g0.9g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g2482kcal91.2g46.6g210g13g
Valittu annoskoko610g1241kcal45.6g23.3g105g6.5g
Annoskoko puolitettuna305g621kcal22.8g11.7g52.5g3.3g
Arvot/100g100g204kcal7.5g3.8g17.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186840