Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g214g236kcal49.3g0g3.9g0g
Paprika, punainen68g17kcal0.6g3.1g0.3g1.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g71g18kcal0.9g3g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen86g17kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Herkkusieni säilyke 51g8.7kcal1.1g0.1g0.2g1.2g
Ruokaöljy keskiarvo 8.9g79kcal0g0g8.9g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P71g43kcal0.7g3.2g2.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g858kcal107.2g29.2g33.4g9.8g
Valittu annoskoko610g429kcal53.6g14.6g16.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna305g215kcal26.8g7.3g8.4g2.5g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855